Üdvözlünk az Energiamenedzser csoport hivatalos oldalán!

Energiamenedzser - Energiaoptimalizálás közületek és intézmények számára!

Referenciák

CSALÁDIHÁZ HŰTÉS-FŰTÉS - Balf

Trimmel Róbert
2024.07.24 23:36
CSALÁDIHÁZ HŰTÉS-FŰTÉS - Balf
Ház fűtött alapterülete: 110m2
Szintek száma: 1 szint 
Szobák száma: 7db
Fűtés: 1db hőszivattyú - padlófűtés + mennyezethűtés 

Családiház Hűtés-Fűtés Balf

2023-ban az Energiamenedzser csapata egy balfi családiház hűtés- és fűtésszabályozási projektjét valósította meg. Az ügyfél igényei között szerepelt a külön padlófűtés vezérlése minden szobában, a mennyezet hűtésének vezérlése nyáron, párakicsapódás elleni védelemmel, valamint a hűtés-fűtés hőszivattyúval történő biztosítása.

A projekt során az alábbi megoldásokat valósítottuk meg:

  1. Padlófűtés Külön Szabályozása: Az egyemeletes ház hat szobájában külön vezérelhető padlófűtési rendszert telepítettünk. Ez lehetővé teszi a pontos hőmérséklet-szabályozást minden helyiségben, biztosítva a lakók kényelmét és az energiahatékonyságot.

  2. Mennyezet Hűtés Nyáron: A nyári hónapokban a ház hűtését a mennyezet hűtési rendszerével oldottuk meg. Minden helyiségben külön vezérelhető hűtési zónákat alakítottunk ki, amelyek biztosítják az egyenletes és kellemes hőmérsékletet.

  3. Párakicsapódás Elleni Védelem: A mennyezet hűtési rendszerét párakicsapódás elleni védelemmel láttuk el. Ez megakadályozza a kondenzációt, és biztosítja a rendszer hatékony és problémamentes működését a legnagyobb nyári hőségben is.

  4. Hőszivattyú Alapú Hűtés-Fűtés: A hűtést és fűtést egy modern hőszivattyú biztosítja, amely mindkét funkciót hatékonyan ellátja. A hőszivattyú környezetbarát és gazdaságos megoldást kínál, csökkentve az energiafogyasztást és a költségeket.

Az elért eredmények:

  • Energiahatékonyság: Az egyedi szobaszabályozás és a hőszivattyú alkalmazása jelentős energia- és költségmegtakarítást eredményezett.
  • Kényelem: A lakók számára biztosított kényelmes és kellemes beltéri klíma minden szobában, az év minden időszakában.
  • Páramentesség: A párakicsapódás elleni védelem garantálja a mennyezet hűtési rendszerének hatékony és problémamentes működését.
  • Fenntarthatóság: A modern hőszivattyús technológia alkalmazása környezetbarát és fenntartható működést biztosít.

Az Energiamenedzser csapata büszke arra, hogy hozzájárulhatott ennek a családiháznak a korszerű, gazdaságos és kényelmes hűtés- és fűtésszabályozásához. Válassza az Energiamenedzsert, hogy Ön is élvezhesse a legmodernebb épületgépészeti megoldások előnyeit!



Elérhetőségeink:

Küldje el üzenetét online!

Töltse ki az alábbi űrlapot, és kollégáink hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot:

Ne várjon tovább! Vegye fel velünk a kapcsolatot, és tegye meg az első lépést a fenntartható és költséghatékony jövő felé. Az Energiamenedzser csapata örömmel várja jelentkezését!

Kapcsolatfelvételi űrlap:

Milyen módon szeretne információt kapni?