Üdvözlünk az Energiamenedzser csoport hivatalos oldalán!

Energiamenedzser - Energiaoptimalizálás közületek és intézmények számára!

Referenciák

Szolgáltatóház Sopron

Trimmel Róbert
2024.07.24 23:46
Szolgáltatóház Sopron
Ház fűtött alapterülete: 3000m2
Szintek száma: 3 szint
Helységek száma: 32db
Fűtés-hűtés: Hőszivattyú

Kivitelezés éve: 2018

Szolgáltatóház Sopron Fűtés- és Hűtésszabályozása

2018-ban az Energiamenedzser csapata egy komplex fűtés- és hűtésszabályozási projektet valósított meg Sopronban, egy 30 alegységből álló szolgáltatóházban. Az épület lakásokat, irodákat, szolgáltató és kereskedelmi helyiségeket tartalmaz, így a sokféle igény miatt különleges megoldásokat kellett alkalmaznunk.

Az ügyfél igényei alapján az alábbi megoldásokat valósítottuk meg:

  1. Külön Hőszivattyúk Minden Egységben: Minden alegységet külön hőszivattyúval láttunk el. Ez a megoldás nemcsak az egyedi hőmérséklet-szabályozást tette lehetővé, hanem az elszámolás is sokkal egyszerűbbé vált, mint egy központi kazánház esetében. Minden egység saját energiafogyasztása könnyen mérhető és számlázható.

  2. Hűtés és Fűtés Hőszivattyúval: A hőszivattyúk mind a fűtést, mind a hűtést biztosítják, így az épület egész évben optimális hőmérsékletet kínál a lakók és a vállalkozások számára.

  3. Fancoilok Minden Egységben: Minden egység fancoil hőleadókkal van felszerelve, amelyek hatékonyan biztosítják a hűtést és a fűtést. A fancoilok kiváló választásnak bizonyultak, mivel gyorsan és egyenletesen képesek temperálni a helyiségeket, maximális kényelmet biztosítva.

Az elért eredmények:

  • Egyedi Szabályozás és Elselszámolás: Minden egység független hőszivattyúja lehetővé teszi az egyedi hőmérséklet-szabályozást és egyszerűvé teszi az energiafogyasztás elszámolását.
  • Költséghatékonyság: Az egyedi hőszivattyúk használata csökkenti az energiafogyasztást és a költségeket, miközben növeli a rendszer hatékonyságát.
  • Komfort és Rugalmasság: A fancoilok révén az épület minden egysége gyorsan és hatékonyan hűthető vagy fűthető, biztosítva ezzel a maximális kényelmet a felhasználók számára.
  • Fenntarthatóság: A modern hőszivattyús rendszer és a fancoilok alkalmazása környezetbarát és fenntartható megoldást kínál.

Az Energiamenedzser csapata büszke arra, hogy hozzájárulhatott ennek a szolgáltatóháznak a korszerű, gazdaságos és kényelmes fűtés- és hűtésszabályozásához. Válassza az Energiamenedzsert, hogy Ön is élvezhesse a legmodernebb épületgépészeti megoldások előnyeit!



Kapcsolatfelvétel

Lépjen kapcsolatba velünk még ma!

Az Energiamenedzser csapata készséggel áll rendelkezésére, hogy megválaszolja kérdéseit és segítse Önt az energiahatékonyság terén. Szakértőink személyre szabott megoldásokkal várják, hogy segítsenek épületének automatizálásában és az energiafelhasználás optimalizálásában.

Elérhetőségeink:

Küldje el üzenetét online!

Töltse ki az alábbi űrlapot, és kollégáink hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot:

Ne várjon tovább! Vegye fel velünk a kapcsolatot, és tegye meg az első lépést a fenntartható és költséghatékony jövő felé. Az Energiamenedzser csapata örömmel várja jelentkezését!

Kapcsolatfelvételi űrlap:

Milyen módon szeretne információt kapni?